Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
search button
Choose country    |    For professionals    |    Contact
 
comproductshearingchildrenaboutwidexnewsroomdownloadsshopfinder
change font size

Medarbejderudvikling - faglig og personlig

Medarbejdernes viden og erfaring er Widex’ stærkeste ressource, og det er derfor vigtigt for os, at medarbejderne trives. Det mener vi, at de gør bedst med frihed under ansvar i en organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

De fleste af vores arbejdsopgaver foregår in-house, hvilket betyder, at medarbejderne kan følge arbejdsprocessen fra start til slut. Det betyder også, at der er en høj grad af tværfagligt arbejde, som fører til en spændende og givende udveksling af idéer og processer.

 

Individuelle udviklingsmuligheder

Det er vigtigt for medarbejdernes trivsel, at der er plads til at udvikle sig i Widex. Vi mener, at ønsker om og forventninger til videreuddannelse og udvikling er individuelle, og beslutninger herom træffes derfor i dialog mellem den enkelte medarbejder og den nærmeste leder.

Faglig udvikling i Widex kan også betyde, at man får lyst til og mulighed for at skifte job til en anden del af organisationen. Det tilfører som regel både medarbejderen og den nye afdeling en høj grad af læring.