Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
search button
Choose country    |    For professionals    |    Contact
 
comproductshearingchildrenaboutwidexnewsroomdownloadsshopfinder
change font size

Emnebanker

Audiologi 
Vi opsøger, frembringer og formidler viden om hørelse, hørenedsættelse, diagnostik, fysiologisk akustik, psykoakustik, signalbehandling, pædagogiske og psykologiske metoder, rehabilitering, testmetoder og spørgeteknikker. Vi har inden for dette område mange audiologer, audiologopæder, audiologiassistenter samt ingeniører med forstand på lyd.

Elektronisk udvikling
Udviklingslaboratoriet (U-lab) fremstiller elektronikken i vores høreapparater og det udstyr, som bruges sammen med høreapparatet som fx fjernbetjening. Høreapparaterne består af et antal IC’er, som er designet af Ulab og derved er unikke. U-lab er delt op i 4 grupper: DSP, IC, Analog samt Applikationsgruppen.

Elever/lærlinge
Hvis du er interesseret i en plads som elev/lærling, er du velkommen til at søge uopfordret her. Vi har i øjeblikket elever/lærlinge inden for flg. områder: Automatiktekniker, værktøjsmager, IT-supporter/datatekniker, ernæringsassistent og mediegrafiker. Se mere på www.praktikpladsen.dk.

HR
HR-afdelingen arbejder med at tiltrække og ansætte nye medarbejdere samt udvikle og fastholde de eksisterende medarbejdere og fremme det sociale fællesskab på arbejdspladsen.

IT
Vil du være med til at varetage driften af Widex' interne og eksterne IT-systemer? Vi beskæftiger os med alt inden for IT, lige fra systemudvikling af vores ERP-system, over vedligehold og udbygning af vores netværk og servere til diverse support-opgaver for medarbejderne.

Kontor, administration, osv.
Kontorassistenter, sekretærer og lign.

Kvalitetsstyring og regulatorisk arbejde
Som en af verdens førende høreapparatproducenter, er kvaliteten at produkterne naturligvis af højeste prioritet. Hvis du er interesseret i at opretholde den optimale indgangs-, proces- og færdigvarekontrol, eller hvis du vil opbygge og vedigeholde vores kvalitetssystem, så det hele tiden er i overensstemmelse med myndighedskravene, er du velkommen til at søge uopfordret her.

Logistik, supply chain, osv.
De primære opgaver er at sikre, at Widex producerer høreapparater og tilbehør i de rette mængder til kundernes ønskede leveringsdato, hvilket hele tiden kræver løbende tilpasning af kapaciteter i produktionsafdelinger og tilpasning i materialeindkøb. Derudover arbejder vi hele tiden på at optimere vareflowet fra ordremodtagelse til forsendelse. I Widex har vi centraliseret indkøb, og forhandling af priser og set-up omkring lagerføring er vigtige opgaver her.

Marketing og kommunikation
Vil du være med til at udbrede kendskabet til Widex og sevicere sælgere i mere end 100 lande?  Widex har en stor marketingafdeling, der bl.a. arbejder med product marketing, PR & events, branding, teknisk salgsupport, oversættelse og dokumentation på mere end 30 sprog og meget andet. Afdelingen har egne AD’ere, web designere, copy writers, egen videoproduktion etc.

Mekanisk design og konstruktion
Inden for mekanisk design og konstruktion har vi hovedsagelig konstruktionsingeniører, plastingeniører, industrielle designere samt tekniske assistenter. De primære opgaver er at udvikle og designe mekanikken til nye høreapparater samt diverse tilbehør.
Patent og jura
Inden for høreapparatbranchen udvikles der mange nye opfindelser, som skal patenteres. I vores juridiske afdeling er de primære opgaver at udarbejde og kvalitetssikre kontrakter og samarbejdsaftaler. Afdelingen yder erhvervsretslig rådgivning internt i huset og varetager Widex’ eksterne juridiske interesser i ind- og udlandet samt spørgsmål i forsikringssager

Produktion og lager, Vassingerød
Her kan du søge om arbejde i Vassingerød, hvor der er mange forskelligartede typer jobs inden for elektronisk produktion, f.eks. maskinoperatører eller montricer, og derudover mere enkelt manuelt arbejde samt lagerfunktioner.

Produktion, Helsinge
I Helsinge består arbejdet i at samle høreapparater. De fleste af vores montricer lodder små dele under mikroskop, hvilket kræver en sikker hånd, præcision og koncentration.

Produktionsteknisk udvikling
I Widex ”gør vi det selv” i det omfang, det er nødvendigt for at muliggøre en optimal produktion og løse problemer, som ingen andre har løst, for at opnå optimal Widex-lyd og for at tilpasse standard-maskiner til state-of-the-art teknologi. Er du til at udtænke og implementere nye teknologier og til at vedligeholde og optimere eksisterende, så er du velkommen til at søge her.

Rengøring og køkken
Vil du være med til at holde vores flotte, nye domicil rent og indbydende, eller vil du være med til at give medarbejderne spændende mad-oplevelser hver dag, så er du velkommen til at søge uopfordret her.

Salg
Salg servicerer samtlige Widex-distributører, således at det er muligt for dem at sælge og servicere flest mulige Widex-produkter på deres respektive marked. Vi formidler input til udvikling af nuværende og fremtidige produkter og sørger for at opnå den bedst mulige placering på markedet. Vi ansætter typisk Area Sales Managers, Export Managers og Salgsassistenter.

Softwareudvikling
Vil du være med til at udvikle software fra bunden? Vi designer og udvikler selv vores tilpasningssoftware, Compass. Softwaren benyttes af høreapparat-tilpasseren (fx læger, audiologer eller audiologiassistenter), når han/hun skal tilpasse et Widex høreapparat. Så er du fx systemudvikler, programmør, usability ekspert eller techinal writer, er det måske noget for dig.

Studerende
Er du på udkig efter et studiejob, kan du søge her. Husk at specificere, hvilken type job du er interesseret i, hvilken periode det drejer sig om, og hvilke arbejdstider der er mulige for dig.

Værktøjskonstruktion
I Widex producerer vi så meget som muligt selv. Værktøjsafdelingen er en vigtig brik i det spil, da de med højtekniske maskiner (bl.a. CNC-styrede og fræsemaskiner) fremstiller og vedligeholder plast- og gummiværktøjer samt snit-, bukke- og klippeværktøjer til produktionen.

Økonomi og regnskab
Er du god til at holde styr på tallene? Søg uopfordret  her, hvis du søger job indenfor regnskab og controlling i en international virksomhed med mange datterselskaber.

Øvrige
Har du ikke fundet en kategori, der passer til din uopfordrede ansøgning, er du velkommen til at lægge din ansøgning i denne emnebank.