Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
search button
Choose country    |    For professionals    |    Contact
 
comproductshearingchildrenaboutwidexnewsroomdownloadsshopfinder
change font size

Studerende

Widex arbejder jævnligt sammen med bachelor-, kandidat- og ph.d.-studerende i forbindelse med projektarbejde på forskellige uddannelsesinstitutioner. Hvis du ønsker at bruge Widex eller vores produkter som case i et projekt, er du velkommen til at kontakte os med en uddybning af emnet. Jo mere detaljeret din henvendelse er, jo større er chancen for, at vi kan matche dit emne.

Henvendelser vedr. projektsamarbejde kan rettes til: studerende@widex.dk

Job og praktik i Widex

Flere afdelinger i Widex benytter sig af studentermedhjælpere og praktikanter. Når vi søger nye studentermedhjælpere og praktikanter, slår vi stillingerne op på de relevante uddannelsesinstitutioners hjemmesider og under Ledige stillinger på vores egen hjemmeside.

Du kan også oprette din profil i Widex’ emnebank for studerende. Her vil din ansøgning ligge i 12 måneder, og i denne periode har de relevante chefer adgang til at tage din ansøgning i betragtning, hvis de skulle få en ledig studenterstilling.

Mød os gennem DSE

Hvis du er ingeniørstuderende, kan du møde os på DSE-messen på DTU i Lyngby, hvor vi er repræsenteret hvert år i marts/april. Her kan du få en uformel snak med en af vores medarbejdere, få mere at vide om virksomheden og vores produkter, eller høre, hvilke muligheder der er for at skrive projekt i samarbejde med os.

Related pages