Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
search button
Choose country    |    For professionals    |    Contact
 
comproductshearingchildrenaboutwidexnewsroomdownloadsshopfinder
TopImage
change font size

Widex som arbejdsplads

Widex er en familieejet virksomhed, hvor de to ejerfamilier, som har deres daglige virke i virksomheden, er repræsenteret af flere generationer. På den måde får medarbejderne en fornemmelse af at være en del af en tradition og en historie. Samtidig betyder familieejerskabet, at der kan tages hurtige beslutninger, når det er nødvendigt.

Widex er en virksomhed, hvor der også er plads til familien. Vi arbejder professionelt og seriøst, mens vi er på arbejde – men der hersker samtidig en stor respekt for medarbejdernes familieliv uden for arbejdstiden.

Nyt hovedsæde

Widex flyttede i februar 2010 til det nye hovedsæde i Allerød, som ligger nord for København. Bygningen, som huser mere end 600 medarbejdere, er et foregangseksempel på innovativ og miljøvenlig bygningskunst og ingeniørarbejde. Læs mere om Widex' hovedsæde.

Fritid og sociale aktiviteter

Vi lægger vægt på, at medarbejderne har god plads til et liv ved siden af arbejdet - og vi tilbyder et bredt udvalg af sociale aktiviteter i form af sports-, kultur- og kunstforeninger, hvor der er rig mulighed for at møde kolleger på tværs af hele organisationen. WIFA – Widex FritidsAktiviteter tilbyder alt fra cykel- og løbeklub over tennis, badminton og bowling til korsang og vinsmagning. I vores nye byggeri er der indrettet en gymnastiksal til bl.a. aerobic, yoga og pilates, og der er et motionsrum med de nyeste kredsløbs- og styrketræningsmaskiner.

Derudover er der hver fredag mulighed for at hygge sig med sine kolleger i vores Fredagscafé, og naturligvis afholder vi også fester, bl.a. ved juletid.